Kompetent ventilationsfirma på Fyn

Automatik & Klima er et ventilationsfirma beliggende ved Ringe på Fyn tæt på Odense. Vi er din ekspert i boligventilation og har hver uge tilfredse kunder i Odense, Fredericia, Kolding og på resten af Fyn.

Bestil et servicebesøg eller få et uforpligtende tilbud på et nyt anlæg

Jeg får rigtig mange henvendelser i øjeblikket, og derfor kan der forekomme lidt længere svartider end normalt.

Ventilationsfirma på Fyn med speciale i boligventilation

Vores fornemmeste opgave er at sikre dig som kunde et godt og sundt indeklima samt en god varmeøkonomi.

Som Genvex servicepartner og forhandler tilbyder vi alt lige fra rådgivning, service og installation af alle former for ventilationsanlæg. Vores kunder er familier på Fyn og i Trekantsområdet, der sætter pris på en personlig kontakt, holdbare ventilationsløsninger og et højt fagligt serviceniveau.

Vi er et lille ventilationsfirma, hvor det ofte er mester selv, der kommer og laver service eller installerer et nyt anlæg. Vi sætter stor pris på den tætte kontakt og den gode dialog med vores kunder. Derfor sætter vi altid god tid af til, at finde den mest optimale ventilationsløsning tilpasset jeres families behov og bolig.

Ventilationsfirma Fyn

Ventilationsfirma med fokus på din families behov for ventilation

Vi er et ventilationsfirma med fokus på sundt indeklima, vores kunders trivsel og god varmeøkonomi.

Vi vil gerne tilbyde dig den allerbedste ventilationsservice og de bedste ventilationsløsninger, vi kan finde på det danske marked. Vi har specialiseret os i boligventilation til private kunder i bl.a. Odense, Kolding, Fredericia og naturligvis på resten af Fyn. Hos os er boligventilation altså ikke et nicheprodukt, men det vi faktisk er allerbedst til.

Ventilationsfirma Odense

Vi tilbyder:

Andre arbejdsområder:

boligventilation med varmegenvinding

Ventilationsteknik

Kontakt os hvis du vil have en ventilationsløsning, der holder

Du er altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Hvis du har brug for enten et servicebesøg eller går med de første tanker om et nyt ventilationsanlæg, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Hilsen

Kristian Krarup

Uddannet elektriker med speciale i styring og regulering. Ventilationstekniker og køletekniker