Service af ventilationsanlæg

Hos Automatik & Klima er vi autoriseret Genvex servicepartner på Fyn og i Trekantområdet. Vi er derfor din ekspert, når det kommer til eftersyn og service af ventilationsanlæg.

Og husk; Vi laver reparation, service og eftersyn på alle kendte mærker inden for boligventilation.

Bestil et uforpligtende tilbud på et servicebesøg.

Jeg får rigtig mange henvendelser i øjeblikket, og derfor kan der forekomme lidt længere svartider end normalt.

service på genvex anlæg
Afspil video

Servicebesøg

Ventilationsanlæg
Fra 1515 Gælder Fyn og Trekantsområdet
  • Alle kendte mærker
  • Holder dit anlæg i topform
  • Oprethold et sundt indeklima

Timepriser

Ventilationsanlæg
kr 700 inkl. moms
  • Service og reparation på alle mærker af ventilationsanlæg
  • Service og reparation på køleanlæg
  • Kølemontør timepris kr. 812,50 inkl. moms
ventilation service fyn

Det er altid sund fornuft med et årligt serviceeftersyn af dit ventilationsanlæg

Vi er eksperter i boligventilation og ventilationsservice. Vi arbejder hver dag med ventilation med varmegenvinding og ved, hvordan du sikrer en effektiv ventilation af boligen og undgår irriterende driftsstop på grund af f.eks. mangel på vedligeholdelse. Ved at foretage et regelmæssigt årligt serviceeftersyn sikre du dig et fortsat lavt energiforbrug, en lang levetid på anlægget samt at filtre og komponenter fungere, som de skal.

Service af ventilationsanlæg

Vi tilbyder vedligeholdelse, reparation, eftersyn og service af alle kendte mærker

På det danske marked er der mange forskellige fabrikater, der laver anlæg med ventilation med varmegenvinding. Vi udfører service og reparation af alle kendte mærker og kan tilbyde samme serviceniveau, rådgivning og garanti i forhold til reservedele, filtre og komponenter. Så om dit anlæg hedder Nilan, Danfoss, Dantherm eller naturligvis Genvex, vil du altid få besøg af en dygtig montør, der kan sit kram og kender dit anlæg.

FAQ

Vi anbefaler altid, at du får foretaget et årligt serviceeftersyn, når det drejer sig om ventilation med varmegenvinding. På den måde kan du opretholde et lavt energiforbrug på anlægget, et godt og sundt indeklima samt undgå irriterende driftsstop. Du kan evt. bestille en serviceaftale, så er du altid sikker på at din ventilationsservice bliver udført til tiden.

En serviceaftale eller serviceabonnement, som det hedder hos Genvex, er en god ide, fordi den sikrer dig et velfungerende og driftssikkert anlæg. Glem alt om kedelig service af dit ventilationsanlæg og overlad det trygt til autoriserede fagfolk, der kan deres håndværk. På den måde overholder du altid fabrikantens intervaller for servicebesøg, og du sikrer dig, at der altid bruges originale reservedele og komponenter. Kontakt os og hør mere om vores ventilationsservice og fordelene med en serviceaftale.

Prisen på ventilationsservice kan variere fra anlæg til anlæg. Derfor er det altid en god ide at kontakte os, sådan at du får den helt rigtige pris. Et typisk servicebesøg koster fra 1.375 - 1.995 kr. inkl. moms men excl. filtre og evt. andre reservedele. 

Både ja og nej. Du kan selv kontrollere om filtre er rene og evt. udskifte filtre, hvis der er behov for dette. Men et egentligt service af et ventilationsanlæg er kun muligt for en fagmand med måleteknisk udstyr samt den rette viden. Ved at bruge en autoriseret Genvex servicepartner sikrer du dig, at der altid bruges originale reservedele samt en veluddannet fagmand med det højeste serviceniveau.

Bestil et service af dit ventilationsanlæg og oprethold et godt indeklima og en optimal driftsøkonomi

Vi hjælper hver uge mange fynske familier med vedligeholdelse af deres ventilationsanlæg.

Som autoriseret servicepartner hos Genvex er vi din garanti for et højt serviceniveau uanset, hvilket fabrikat du har inden for ventilation med varmegenvinding.

Bestil et servicebesøg allerede i dag