Genvex
anlæg med varmegenvinding

Automatik & Klima er autoriseret Genvex servicepartner på Fyn og i Trekantområdet. Vi er din lokale ekspert, når det drejer sig om installation og service af Genvex anlæg med varmegenvinding.

Book en uforpligtende snak og få et tilbud på et nyt Genvex anlæg

Jeg får rigtig mange henvendelser i øjeblikket, og derfor kan der forekomme lidt længere svartider end normalt.

Genvex anlæg Fyn
Afspil video

Bedre komfort og indeklima i boligen

Med et Genvex anlæg opnår du et sundere indeklima, da anlægget reducerer fugt, mug, skimmel og svamp samt giver dig frisk energi ved at sænke co2 indholdet i luften. Med det smarte Optima betjeningspanel kan anlægget nemt styres sådan, at du opnår en optimal komfort i boligen.

Genvex er dansk kvalitet i over 40 år

Hos Automatik og Klima har vi valgt at forhandle Genvex, som vi synes er det mærke, der giver vores kunder de bedste løsninger. Genvex er kendt for ventilationsanlæg af høj kvalitet, god økonomi, lang levetid og en meget stabil drift. Anlæggene bliver produceret i Danmark.

Genanvend op til 96 % af varmen

Med et energimærke A ventilationsaggregat fra Genvex opnår du markedets bedste varmegenvinding. Så undgår du at fyre for gråspurvene, når du lufter ud og genanvender i stedet varmen i udsugningsluften.

Fordele ved ventilation med varmegenvinding

Hos Automatik og Klima får vi tit henvendelser fra familier, der har problemer med dårligt indeklima i form af bl.a. fugt og skimmelsvamp. Det kan være et stort problem, som kan forringe komforten i huset og kan i værste tilfælde gå ud over ens helbred.

Løsningen er for det meste daglige udluftninger via døre og vinduer, hvor en vis luftmængde udskiftes. Denne løsning giver dog en stor ekstra varmeregning, da den kolde luft udefra skal opvarmes igen. Vi har rigtig gode erfaringer med, at et ventilationsanlæg med varmegenvinding er løsningen for disse mennesker.

For i stedet for at sende den varme luft direkte ud, genvindes den i anlægget, sådan at der kun sker et minimalt varmetab, når der luftes ud. Det vil sige at du bevarer komforten i huset og samtidig får tilført frisk luft, der er med til at forbedre indeklimaet. Og til sidst og ikke mindst opnår du en rigtig god varmeøkonomi.

ventilation med varmegenvinding
genvex anlæg priser

Genvex anlæg med ventilation samt mulighed for varmt brugsvand og opvarmning

Vi er autoriseret servicepartner og forhandler af Genvex anlæg på Fyn og i Trekantområdet og har derfor stor erfaring i reparation, service og montering af Genvex ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg med varmegenvinding er en stor investering, som ofte kan løbe op i 50.000 – 100.000 kr.

Derfor er det vigtigt for os at finde frem til den helt rigtige løsning, når vi snakker nyt ventilationsanlæg med vores kommende kunder. For ingen boliger er ens, og vi kan hjælpe dig med professionel rådgivning, sådan at vi sammen kan finde frem til en skræddersyet løsning, der passer til din bolig og din families behov. 

Det er også en god ide at tage et ventilationsfirma med på råd, så vi kan vejlede dig om muligheden for f.eks. indbygget varmepumpe og brugsvandstank. På den måde kan anlægget også supplere din eksisterende varmekilde og tilmed give dig varmt brugsvand.

Genvex anlæg Combi 185 BP

Genvex Combi 185 BP

Ventilationsaggregat med energimærke A og indbygget brugsvandstank og varmepumpe. Combi 185 BP er et komplet ventilationsanlæg, der også leverer varmt brugsvand samt kan supplere din eksisterende varmekilde via den integrerede varmepumpe. Hele anlægget styres via det smarte Optima betjeningspanel, der gør betjeningen til en leg.

Genvex ECO 300 ventilationsanlæg

ECO 300 er et højeffektivt ventilationsaggregat med Energimærke A, som genanvender op til 94% af den varme, der bliver suget ud.  Ventilationsanlægget styres nemt via et brugervenligt Optima betjeningspanel eller en smart app-løsning. Genvex ECO 300 er fyldt med nyeste teknologi og er velegnet til både private boliger samt mindre erhverv.

Eco 300 ventilationsanlæg
Eco 275 ventilationsanlæg

Genvex ECO 275 ventilationsanlæg

Smart ventilationsaggregat der i form af sin lille størrelse kan placeres i et skab i bryggerset. Genvex Eco275 er energimærke A, som genanvender op til 94% af varmen i din bolig. En Eco 275 ventilationsløsning styres af det brugervenlige Optima betjeningspanel, der sikrer dig nem styring af bl.a. luftmængde. Med Eco 275 opnår du stor komfort og et sundt indeklima i jeres bolig.

FAQ

Prisen på et Genvex anlæg afhænger bl.a. af størrelsen på jeres bolig, og hvor mange våde rum i har så som køkken bad og bryggers. Prisen for et komplet ventilationsanlæg ligger typisk på 50.000 - 100.000 kr. inkl. moms og montering. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en komplet pakkeløsning med ventilationsaggregat, betjeningspanel og inkl. professionel rådgivning og montering.

Ventilation med varmegenvinding virker ved, at en bestemt luftmængde bliver suget ud af huset og bliver erstattet med frisk luft. Ventilationsaggregatet er i stand til at genvinde en stor del af den varme, der bliver suget ud. De bedste ventilationsanlæg kan genvinde helt op til 96% af varmen og samtidig minimere fugt, skimmel, mug og svamp i boligen. Via et smart betjeningspanel styres de forskellige funktioner.

Nej, det skal du som udgangspunkt ikke. En af fordelene med ventilation med varmegenvinding er netop, at du slipper for selv at skulle lufte ud. På den måde sparer du penge på boligens opvarmning, og du undgår tab af komfort, da temperaturen i rummene ikke falder pga. kold luft udefra. Med det smarte Optima betjeningspanel kan du bl.a. selv styre den temperatur og luftmængde, du ønsker.

For at dit Genvex anlæg skal fungere optimalt i mange år frem i tiden, er det en god ide med et årligt serviceeftersyn. Når du får dit anlæg serviceret af en autoriseret Genvex servicepartner, er du sikker på, at tingene bliver gjort rigtigt og professionelt. På den måde sikrer du en fortsat høj effektivitet og god økonomi på dit ventilationsanlæg.

Et Genvex anlæg med ventilation med varmegenvinding har et årligt strømforbrug på 500-1000 kWh. Forbruget afhænger naturligvis af anlæggets størrelse samt jeres behov. Kontakt os hvis I ønsker en uforpligtende snak og en beregning af driftsomkostningerne ved et nyt ventilationsanlæg.

Book en uforpligtende snak og hør, hvordan din familie kan få et bedre indeklima og en bedre varmeøkonomi.

Fordelene ved at investere i et Genvex Anlæg med varmegenvinding er mange, og måske sidder du allerede nu og er blevet en lille smule interesseret i at høre mere.

Hos Automatik & Klima hjælper vi dig gerne et skridt videre, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning, og hvis du er interesseret et uforpligtende tilbud.

Få en uforpligtende snak!